Ruudun takana

Olen Kaisa, 20-vuotias tyttö Oulusta. Valmistuin ylioppilaaksi keväällä 2014 ja siitä lähtien olen yrittänyt keksiä, mikä minusta tulee, kun kasvan isoksi. Toistaiseksi pyörittelen hamppareita mäkkärissä, mutta tarkoitus olisi opiskellakin jotain vielä joskus.

Mun harrastuksiin kuuluu salitreeni ja ryhmäliikunta, siinä määrin, mitä laiskuuttani saan itseni salille raahattua. Hevoset kuului aikanaan vahvasti mun harrastuksiin, mutta nykyään käyn enää silloin tällöin moikkaamassa ystäväni Anniinan hevosta Ziriä. Tykkään valokuvauksesta, neulomisesta ja nettishoppailusta. Ennen laitoin paljon rakennekynsiä, mutta nykyään en mun työn takia voi laittaa, kuin kavereille, joten se on vähän jäänyt.

Perheeseeni kuuluu mun vanhemmat, isoveli ja tietty mun rakas poikaystävä Ville, jonka kanssa asutaan pikkuisessa kaksiossa, Oulun keskustan tuntumassa. Lemmikkejä mulla on hamsteri, Ystäväni Sota-Garurumon, eli Sotis (maailman hauskin tuparilahja) sekä porukoilla kaksi koiraa, chesapeakelahdennoutaja Metku ja uudempi tulokas - labradorinnoutaja Rippana eli Ripsa tai Ripa.

Olen luonteeltani aika rauhallinen ja positiivinen. Mulla on hirveen huono muisti ja hukkaan mun tavaroita jatkuvasti. Kavereiden kanssa oon melko äänekäs ja mulla on vahvoja mielipiteitä. En osaa olla vakava ja tykkään hassutella ja heittää läppää melkeenpä asiasta kuin asiasta.

Blogini sai alkunsa tammikuussa 2013, kun siirryin kynsibloggaamisesta lifestylen puolelle, jolloin blogini kantoi nimeä Sorry the mess. Bloggaamisessa mulla on ollut vilkkaita ja inspiraation täytteisiä jaksoja ja lähes kuolleita jaksoja, mutta toistaiseksi haudasta on aina noustu. Lähtökohtaisesti blogin kirjoittaminen on kuitenkin minulle todella voimauttava ja terapeuttinen harrastus.

Tervetuloa mukaan seuraamaan mun ja mun blogin matkaa kohti tulevaisuuden haasteita!